Praktische informatie

Afspraak maken en wachttijden

Wanneer u een afspraak wilt maken voor een consult, kunt u bellen naar  06 13994726 of een email sturen naar elena@psynergiek.nl

Momenteel is een korte wachtlijst en kunt u binnen vier weken op gesprek komen.

Openingstijden

De praktijk is geopend op: 

  • maandag van 8.30 tot 17.30 uur 
  • dinsdag van 8.30 tot 14 uur
  • woensdag van 8.30 tot 12 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12 uur

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is een intakegesprek. In een intakegesprek wordt uw hulpvraag besproken en wordt er gestreefd naar het verkrijgen van een zo volledig mogelijk beeld van u en uw dagelijks leven. 

Duur van een gesprek

Een gesprek duurt ongeveer 50 minuten, met uitzondering van de coachingsessies van 60 minuten en relatietherapiegesprekken van 90 minuten. 

Een afspraak annuleren

U kunt een afspraak tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Daarna worden er kosten in  rekening gebracht. Voor een te laat afgezegde afspraak wordt 45 euro in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Behandelplan en - duur

Op basis van de intake en, als dat nodig is, het tweede gesprek, wordt er een behandelplan gemaakt die aansluit bij de hulpvraag. Dan wordt er ook een inschatting gemaakt van de tijdsduur van de behandeling of het coachingtraject. 

Adres en parkeren​

De praktijk is gevestigd op Stegerhoek 2 te Noordwijk. Er  is veel parkeerruimte en parkeren is gratis.

Spoed

Wanneer er sprake is van een urgente situatie kunt u de praktijk bereiken tijdens bovengenoemde openingstijden. Wanneer er niet opgenomen wordt, kunt u de voicemail inspreken. U zult dan z.s.m. teruggebeld worden. Wanneer de praktijk gesloten is, neemt u contact op met uw huisarts of de dokterspost.